| A Billion Wicked Thoughts | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Dexy
| Subiect: Re: A Billion Wicked Thoughts Joi Mai 12, 2011 9:38 am | |
| Ce?Nu..eu nu omor şi nici nu violez... a spus, revenindu-şi . A zâmbit larg şi l-a privit. Hm..atunci, dacă zic - Te rog mumos sa mi-l dai- il primesc? a spus prinzându-l de mână, şi strângându-l din ce în ce mai tare, fără să-şi dea seama. | |
|
| |
Chris
| Subiect: Re: A Billion Wicked Thoughts Joi Mai 12, 2011 10:03 am | |
| A dat negativ din cap ducandu-si privirea spre mana stransa de baiat, stramba din nas, nu vroia sa se planga dar incepuse sa-l doara. Ah...poti sa-mi dai te rog drumul la mana? zambi chinuit | |
|
| |
Dexy
| Subiect: Re: A Billion Wicked Thoughts Joi Mai 12, 2011 10:08 am | |
| Ah?...Au..ce am făcut? a spus copilăros şi i-a dat drumul repede. L-a privit cu o faţă de căţel speriat. Eşti bine? l-a întrebat îngrijorat, Scuze... | |
|
| |
Chris
| Subiect: Re: A Billion Wicked Thoughts Joi Mai 12, 2011 10:21 am | |
| Si-a scuturat mana privindu-l zambind calm. Dap, sunt ...bine! Deci... buletinul ramane la mine, sper sa te descurci fara el! isi duse un deget pe varful nasului baiatului si apasa incet. | |
|
| |
Dexy
| Subiect: Re: A Billion Wicked Thoughts Joi Mai 12, 2011 10:25 am | |
| A oftat. Văzând că nu-l poate face să i-l dea de bună voie s-a hotărât să-l lase să facă tot ce vrea cu el. Bine, rămâne la tine. a spus şi a zâmbit larg şi copilăros. | |
|
| |
Chris
| Subiect: Re: A Billion Wicked Thoughts Joi Mai 12, 2011 10:40 am | |
| Merci, oricum nu-l mai gasesc p-al meu, le spun ca mi-am facut operatii estetice.. zise ganditor, apoi dadu negativ din cap. Pai, mersi pustiule! ii mai ciufuli odata parul si iesi din bucatarie cu mainile in buzunarele blugilor. | |
|
| |
Dexy
| Subiect: Re: A Billion Wicked Thoughts Joi Mai 12, 2011 11:45 am | |
| A stat puţin nemişcat, privindu-l cum pleacă apoi s-a trezit. Chris! a strigat după el şi a alergat dar imediat după ce ai ieşit, s-a lovit iar de el, pentru că se grăbea. Şi-a pus mâna pe cap. Auch...auch ..auch.. | |
|
| |
Chris
| Subiect: Re: A Billion Wicked Thoughts Joi Mai 12, 2011 12:06 pm | |
| A oftat cand se simti imbrancit, incepuse sa creada ca devenise un fel de obisnuinta asta. Se intoarse cu fata la baiat prinzandu-l de incheieturile mainilor. Tie chiar iti face placere sa ma lovesti sau ce? ridica o spranceana. - Deci... de ce m-ai strigat? intreba zambind cald. | |
|
| |
Dexy
| Subiect: Re: A Billion Wicked Thoughts Vin Mai 13, 2011 4:11 am | |
| Nu..eu doar..împiedicat.. a spus dând din cap în semn negativ. L-a privit câteva secunde, apoi a zâmbit. Păi... am realizat că-mi trebuie buletinul..te rog da-mi-l..fac oriiice. a zâmbit | |
|
| |
Chris
| Subiect: Re: A Billion Wicked Thoughts Vin Mai 13, 2011 7:11 am | |
| Orice? ridica o spranceana si zambi usor pervers, analizandu-l pe baiat. A dat negativ din cap inchizand ochii si ducandu-si o mana pe fata. Ah.. pai tot nu ti-l dau, deci....fa-ti altul, le spui ca l-ai pierdut. dadu simplu din umeri | |
|
| |
Dexy
| Subiect: Re: A Billion Wicked Thoughts Mar Mai 17, 2011 9:04 am | |
| Ești foarte rău..hai te rog eu muuult de tot, dă-mi-l! a spus copilăros și l-a privit în ochi, încercând să pară trist. Dacă mi-l dai..hm.. l-a privit puțin apoi a âmbit larg... îți fac rost de o blondă drăguță. | |
|
| |
Chris
| Subiect: Re: A Billion Wicked Thoughts Sam Mai 21, 2011 7:39 am | |
| Ridica o spranceana la ultima replica a baiatului. Pai... nu-mi prea plac fetele, oricum daca mi-ar place probabil as alege unele brunete, nu blonde.. dadu din umeri, apoi dadu negativ din cap in legatura cu buletinul. | |
|
| |
Dexy
| Subiect: Re: A Billion Wicked Thoughts Dum Mai 22, 2011 4:17 am | |
| Uhm.. dacă nu mi-l dai a luat o gură mare de aer și și-a pus mâinile pe umerii lui te mușc..ca un vampir a spus copilăros și s-a îndepărtat de el. | |
|
| |
Chris
| Subiect: Re: A Billion Wicked Thoughts Dum Mai 22, 2011 4:40 am | |
| Da? O sa-mi sugi tot sangele? Misto, d`abia astept, sa-mi spui si mie ce gust are. zambi discret din coltul gurii, sperand ca baiatul sa cedeze si sa se enerveze. | |
|
| |
Dexy
| Subiect: Re: A Billion Wicked Thoughts Dum Mai 22, 2011 4:59 am | |
| Aș vrea eu... sunt dragon, nu vampir. a oftat și l-a privit. Hai dă-l... că oricum nu ai ce face cu el . a adăugat pe un ton plângăcios și s-a apropiat de el și a început să se joace cu o șuviță din părul său. | |
|
| |
Chris
| Subiect: Re: A Billion Wicked Thoughts Dum Mai 22, 2011 5:11 am | |
| Ba da, am ce face, de exemplu daca mi se face frig ii pot da foc, daca ma plictisesc si n-am la ce sa ma uit, ma uit la poza ta si e mai bine. zambi si ii apasa cu un deget pe nas.
| |
|
| |
Dexy
| Subiect: Re: A Billion Wicked Thoughts Dum Mai 22, 2011 5:19 am | |
| Hm..poza mea.. a spus încet și s-a ridicat pe vârfuri, ca să ajungă la obrazul său apoi la sărutat scurt. A oftat și s-a îndepărtat de el. Păstrează-l atunci. | |
|
| |
Chris
| Subiect: Re: A Billion Wicked Thoughts Dum Mai 22, 2011 5:35 am | |
| A marit ochii simtind cum tot sangele i se urca in obraji, s-a dat cativa pasi in spate. Merci! a spus repede si s-a intors cu spatele la el, apoi a inceput sa mearga grabit spre scari pentru a le urca si a ajunge in camera sa cat mai repede. | |
|
| |
Dexy
| Subiect: Re: A Billion Wicked Thoughts Dum Mai 22, 2011 5:41 am | |
| L-a privit cum se îndepărtează și a privit în jur. A deschis repede un geam și s-a urcat pe pervaz. S-a lăsat pe spate și a strigat la băiat. Hei , Chris, să vii mai târziu în gradină, bine? s-a uitat afară ... nu părea că ar mai fi mult până la răsărit. | |
|
| |
Chris
| Subiect: Re: A Billion Wicked Thoughts Dum Mai 22, 2011 6:16 am | |
| Incepu sa urce grabit scarile. Bine, bine! spuse repede si a intrat in camera inchizand usa in urma lui. S-a aruncat in pat si a scos buletinul din buzunar, a strambat copilaresc din buze, apoi l-a asezat pe noptiera, punandu-si o perna pe fata. | |
|
| |
Dexy
| Subiect: Re: A Billion Wicked Thoughts Dum Mai 22, 2011 8:28 am | |
| A mers repede în grădină și s-a uitat în jur. Soarele începuse să răsară. a zâmbit larg și a început să adune și să facă un buchet de flori. Alerga de colo-colo plin de energie, cu un zâmbet larg pe față. Când a terminat a scos din buzunar o panglică neagră și a legat florile. Le-a lăsat lângă un cireș și s-a așezat pe iarbă. | |
|
| |
Chris
| Subiect: Re: A Billion Wicked Thoughts Dum Mai 22, 2011 12:14 pm | |
| Se intinse pe intregul pat, incerca sa adoarma, insa n-avea somn. Privi ceasul de pe noptiera si-si dadu ochii peste cap. Cum de nu-i era somn? Trebuia sa-i fie mai ales ca era dimineata, se ridica din pat si-si trecu o mana prin par, privi spre buletinul baiatului si ofta. Trebuia sa-l dea inapoi, nu putea sa fie chiar asa nesimtit. Lua buletinul in mana si citi data de nastere a baiatului, nu putea sa fie asa batran, pur si simplu nu parea de acea varsta inaintata. | |
|
| |
Dexy
| Subiect: Re: A Billion Wicked Thoughts Lun Mai 23, 2011 4:35 am | |
| A oftat și și-a închis ochii . a luat buchetul și l-a privit. Era frumos. a lăsat mâna pe iarbă, ținând buchetul și a adormit. în timp ce-l aștepta pe Chris. A scăpat buchetul și a căzut cu capul pe iarbă. | |
|
| |
Chris
| Subiect: Re: A Billion Wicked Thoughts Lun Mai 23, 2011 6:33 am | |
| Dadu negativ din cap, isi aduse aminte ca trebuia sa se intalneasca cu el. Si-a trecut o mana prin par si a bagat buletinul in unul dintre buzunarele blugilor. A iesit din camera coborand rapid scarile, in scurt timp se afla in gradina. Il cauta din priviri pe baiat, pana la observat, s-a apropiat incet nevrand sa-l trezeasca si s-a lasat pe vine privindu-l curios. | |
|
| |
Dexy
| Subiect: Re: A Billion Wicked Thoughts Lun Mai 23, 2011 7:13 am | |
| Și-a deshcis ochii încet, uitând că e în grădină așa că s-a întins pe spate și și-a întors capul spre Chris,a tunci și-a amintit unde și de ce era . Ah, Chris... a spus un pic adormit apoi s-a ridicat în genunchi, ștergându-se la ochi ca un copil. Buna.. a adăugat si a zâmbit larg. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: A Billion Wicked Thoughts | |
| |
|
| |
| A Billion Wicked Thoughts | |
|